Förstärk ekonomifunktionen

Anlita oss för snabb och träffsäker rekrytering eller konsultinhyrning
En förstklassig rekryteringsupplevelse

Använd vår kompetens och metodik

Med expertisen inom ekonomi och finans samt ett nytänkande arbetssätt hittar vi kärnan i ert rekryteringsbehov vare sig det gäller fast tjänst eller interimsuppdrag. Våra kunder ser oss som en betrodd rådgivare.

Besök vårt kontor

Hör av dig, det kan leda till något stort!

Är du i behov av rekrytering eller konsulttjänster? Vill du ha hjälp att hitta ditt drömjobb? Oavsett önskan finns vi här för er. Fyll i dina uppgifter och din förfrågan så återkommer vi så fort vi bara kan!

Vill du komma förbi på en kaffe eller har du en intervju inbokad med oss är du varmt välkommen till vårt kontor i centrala Stockholm. 

Sturegatan 46,
114 36 Stockholm
08-410 680 01
info@talentsofsweden.se

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rekryterings metodik

Sedan 2015 har vi kontinuerligt utvecklat och förbättrat vår rekryteringsmetodik för att säkerställa att vi rekryterar rätt kandidater. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rekryteringsprocess som är effektiv, noggrann och skräddarsydd efter våra kunders behov.

Framgångsrik rekrytering

En effektiv rekryteringsprocess kräver en djupare förståelse om vad som behövs för att öka träffsäkerheten och minimera riskerna. Vi har insikterna som ligger till grund för en effektiv rekryteringsprocess.
Vill du veta mer om hur vi jobbar? 

Förstklassig interimslösning

Rätt kompetens i en snabb leverans med korrekt prissättning. Vi är en betrodd leverantör av interima lösningar tack vare ett upparbetat och kvalitetsäkrat nätverk samt en arbetsmetodik som pricksäkert definierar ert behov.

Våra

Expertområden

Rekrytering AV EKONOMER

Med oss som rekryteringspartner får ni en leverantör som tar ett helhetsansvar i processen från att behovet uppstår till att rätt person är tillsatt och visat sig fullt fungerande i tjänsten. Vi har rekryterat till roller som bland annat CFO, redovisningschef, ekonomiassistent och business controller för att skapa hållbara och långsiktiga ekonomifunktioner.

konsultlösningar

Vi har idag ett starkt upparbetat nätverk av duktiga konsulter och med en god förståelse för deras kunskaper och personligheter kan vi snabbt matcha uppdraget med rätt konsult. Vi är även måna om att den konsult som har kontrakterats för uppdraget också levererar enligt er förväntansbild. 

Rådgivning

Vi är en betrodd rådgivare kring långsiktig utveckling av ekonomifunktionen. Med verktyg och metoder hjälper vi er att få ett helhetsperspektiv på resan att uppnå en framtidsäkrad och långsiktigt hållbar ekonomi- och finansfunktion.

Bank, finans & försäkring

Vi har sedan starten 2012 jobbat med stora aktörer inom bank, finans och försäkringsbranschen. Många som nu länge varit med på vår resa och är kunder än idag, vilket vi är stolta över. Vi har genom åren tillsatt roller inom compliance, regelstyrning, redovisning, ekonomichefer. 

"Talents of Swedens metodik har haft fantastisk träffsäkerhet i samtliga 7 rekryteringar vi genomfört och varit en nyckel för att nå dit vi är idag."

Lina, fd Ekonomichef Centigo

”Det kändes verkligen som att Talents lyssnade och förstod oss och vårautmaningar. De levererade inte bara ett gäng med CVn utan helt rätt konsult med en gång!"

Johanna, Ekonomichef Intea

"Stort tack för en oerhört professionell och kvalitativ rekryteringsprocess, från start till mål. Vi blev imponerade av er metodik och era verktyg. Tack vare er på Talents kan vi nu andas ut i bokslutet!"

Gerd, Redovisningschef Bankgirot

Vi hjälper er att bygga starka team inom ekonomifunktionen

Kontakta oss

Talents of Sweden rekrytering inom ekonomi bank finans konsult interim

Martin M Eriksson

Co-founder, Client & Business Manager

073-595 73 00

Schyler Kraft

Team Manager, Client & Business Manager

talents-of-sweden-rekrytering-inom-ekonomi-och-finans.jpg

Christoffer Mattsson

Client & Business Manager

070-449 91 85

Snabb och träffsäker rekryteringsmetodik

Anlita oss för rekrytering eller interimslösning