Anlita konsult

FÖR DINA INTERIMA LÖSNINGAR
Vi erbjuder

Nycklarna till en förstklassig upplevelse av interima lösningar

Med oss som partner får ni en leverantör som tar ett helhetsansvar i processen från att behovet uppstår till att rätt person är tillsatt och visat sig fullt fungerande i uppdraget.

Behovsanalys

Med hjälp av en systematisk metodik säkerställer vi att vi får kunskap om vilka förmågor och kompetenser, likväl kunskapsmässiga som
personliga, som är kritiska för att kunna leverera i enlighet med era förväntningar.

Konsultnätverk

Interima behov uppstår ofta plötsligt och kan vara väldigt specifika. Vi har idag ett starkt upparbetat nätverk av duktiga konsulter och med en god förståelse för deras kunskaper och personligheter kan vi snabbt matcha uppdraget med rätt konsult.

Validering

Vi använder oss av ett antal verktyg för att bedöma konsulters lämplighet samt validera deras kompetenser utifrån det uppdrag de ska utföra.

Uppdragsansvar

Vi hyr inte bara ut en konsult. Vi är väldigt måna om att den konsult som har kontrakterats för uppdraget också levererar enligt förväntansbild. Ni kan känna er trygga i att vi som leverantör alltid agerar med fullt engagemang oavsett vilken typ av utmaning som uppstår.

Prissättning

Som beställare av våra interima tjänster kommer ni från start veta vad ni betalar för. Vi tillämpar en open book metodik vid prissättning.

Etablera en relation med oss för en trygghet inför framtida interima behov

Vi hjälper er med Framgångsrika konsultinköp

Är du nyfiken på insikterna som ligger till grund för att öka träffsäkerheten och minimera riskerna vid konsultinköp? Med ett välorganiserat konsultnätverk och utvecklad metodik levererar vi en snabb och korrekt konsultlösning.

I behov av att stärka upp ekonomifunktionen med en konsult?
Kontakta kundansvarig Schyler Kraft för en första dialog och få veta mer om hur vi jobbar.

Besök vårt kontor

Hör av dig, det kan leda till något stort!

Är du i behov av rekrytering eller konsulttjänster? Vill du ha hjälp att hitta ditt drömjobb? Oavsett önskan finns vi här för er. Fyll i dina uppgifter och din förfrågan så återkommer vi så fort vi bara kan!

Vill du komma förbi på en kaffe eller har du en intervju inbokad med oss är du varmt välkommen till vårt kontor i centrala Stockholm. 

Sturegatan 46,
114 36 Stockholm
08-410 680 01
info@talentsofsweden.se

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.