Om oss

Karriärplattformen för de främsta ekonomerna, näringslivets nya sätt att finna dem.
Permanenta och interima tjänster

Vår verksamhet

Vi förser näringslivet med de främsta ekonomerna för både permanenta och interima tjänster. För de främsta ekonomerna utgör vi en långsiktig partner i karriären. I kombination med nytänkande metodik gör det oss till en förstklassig leverantör av rekrytering och interima positioner inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Affärsidé och vision

Karriärplattformen för de främsta ekonomerna, näringslivets nya sätt att finna dem. Läs mer om vår affärsidé och vision att förändra rekryteringsmarknaden.

Vår historia

 Läs mer om hur vi blev orsaken till att näringslivet och marknadens ekonomer började höja förväntansbilden på vad man ska förvänta sig av ett bolag i vår bransch.

Ekonompodden

Podden riktar sig till yrkesgruppen ekonomer och släpper avsnitt varannan tisdag med nyttig information, tänkvärda analyser och fördjupningar med intressanta gäster. 

Några av våra

Kunder

Med oss som rekryteringspartner får ni en leverantör som tar ett helhetsansvar i processen från att behovet uppstår till att rätt person är tillsatt och visat sig fullt fungerande i tjänsten. Våra kunder ser oss som betrodda rådgivare och många har vi haft ett långvarigt partnerskap med. Vi berättar gärna mer konkret hur vi kan hjälpa er utifrån de specifika behov och utmaningar ni upplever. Se nedan några av de kunder vi löpande jobbar med.

Nyfiken på oss?

Är du vår nya kollega?

Vi driver en förändring i rekryteringsmarknaden genom vårt arbetssätt och vår metodik. Vi höjer kraven företag och ekonomer ställer på rekryterings-och konsultföretag.
Nyfiken på vad en roll hos oss innebär?

Vi är

Talents of Sweden