Konsultlösningar

Att vara konsult hos Talents of Sweden
Fler arbetstillfällen är av

Interim karaktär

Arbetsmarknaden för ekonomer är under förändring. En av de större trenderna är att fler och fler arbetstillfällen är av interim karaktär. Allt ifrån det klassiska med sjukskrivningar och föräldravikariat till specifika kompetensbehov för olika typer av projekt etc. Oberoende av om du vill utvecklas som anställd konsult eller har ett eget företag erbjuder vi dig intressanta förutsättningar i din interimskarriär.

Vi är din agent

Inför framtida uppdrag

Vi ser relationen med dig som konsult utifrån flera dimensioner. Vi är din agent inför framtida uppdrag, din karriärpartner för att diskutera karriärstrategier, ditt bollplank och mentor under uppdragen. Framgångsrika interima placeringar bygger din karriär och utveckling lika mycket som löser våra kunders behov med bravur. Som vi ser det verkar dessa bitar i symbios.

Vi har en

Specialiserad kunskap

Vi som driver våra rekryteringsprocesser har en specialiserad kunskap inom rekrytering av de roller du är lämplig för. Det ger oss också förutsättning att alltid kunna möta dig med ett rådgivande förhållningssätt. Därför kan du alltid känna dig trygg i att kunna vara öppen i din dialog med oss. Vi är måna om att du ska fatta de rätta beslutan i din karriär. När det blir rätt för både dig och våra uppdragsgivare, då har vi gjort ett bra jobb.

Ta nästa steg

i din interimskarriär

Svara på några frågor om dig, din karriär och dina önskemål och låt oss utifrån det kontakta dig nästa gång vi tillsätter ett interimt uppdrag som passar din konsultprofil.

Att vara konsult

Vi ser relationen med dig som konsult utifrån flera dimensioner. Vi är din agent inför framtida uppdrag, din karriärpartner för att diskutera karriärstrategier, ditt bollplank och mentor under uppdragen. Framgångsrika interima placeringar bygger din karriärutveckling och löser våra kunders behov med bravur. 

Att bli rekryterad

Vi är måna om att du fattar rätt beslut i din karriär. Därför kan du som kandidat förvänta dig ett bemötande där vi inte bara tittar på din meritlista utan också är intresserade av att förstå vem du är som person och vilka preferenser du har på din nästa arbetsgivare.

Vi hjälper dig hitta nästa drömuppdrag

Kontakta oss

Rebecca Jonas

Interim & Recruitment Consultant

073-670 88 50

Lisa De Verdier

Interim & Recruitment Consultant

070-416 40 96

Talents of Sweden rekrytering inom ekonmi bank finans interim konsult

Andreas Alexander

Co-founder, Interim & Recruitment Consultant

073-648 16 23