Karriärmöjligheter

Låt oss hitta ditt drömjobb
Välkommen

Talents of Sweden

Vi är måna om att du fattar rätt beslut i din karriär. Därför kan du som kandidat förvänta dig ett bemötande där vi inte bara tittar på din meritlista utan också är intresserade av att förstå vem du är som person och vilka preferenser du har på din nästa arbetsgivare. Vare sig du söker fast tjänst eller är konsult.

Så här går det till

Rekryteringsprocessen

Kompetensanalys

Med hjälp av vår unika metod genomför vi en analys av dina kompetenser, både kunskapsmässiga som personliga. Vi vill säkerställa att du är rätt kandidat för det potentiella uppdraget.

Förarbete

Vi matchar din profil mot företagets behov. Vi tar hänsyn till dina styrkor, specifika preferenser, målsättningar, och möjligheter när vi matchar potentiella uppdrag.

Stort nätverk

Vi har idag en mycket stor fördel av vårt väletablerade karriärnätverk där vi jobbar långsiktigt med företagen.

validering

Vi har tagit fram ett antal verktyg för att kunna validera dig som kandidat. Detta utifrån både kritiska och önskade kompetenser som definierades med kunden.

uppföljning

Vi projektleder processen
från start till avslutningsförhandlingar. Vi har en nära dialog med dig som kandidat genom hela rekryteringsprocessen så att du ska känna dig trygg hela vägen.

Söker du jobb?
Vill du vara med i vårt nätverk?

Att vara konsult

Vi ser relationen med dig som konsult utifrån flera dimensioner. Vi är din agent inför framtida uppdrag, din karriärpartner för att diskutera karriärstrategier, ditt bollplank och mentor under uppdragen. Framgångsrika interima placeringar bygger din karriärutveckling och löser våra kunders behov med bravur. 

Att bli rekryterad

Vi är måna om att du fattar rätt beslut i din karriär. Därför kan du som kandidat förvänta dig ett bemötande där vi inte bara tittar på din meritlista utan också är intresserade av att förstå vem du är som person och vilka preferenser du har på din nästa arbetsgivare.

Vi hjälper er att ta nästa steg i karirären

Kontakta oss

Rebecca Jonas

Interim & Recruitment Consultant

073-670 88 50

Lina Ambjörnson

Recruitment Consultant

073-582 28 97

Marcus Ström

Team Manager, Recruitment Consultant

070-857 50 05