Din långsiktiga karriärpartner

Hitta ditt drömuppdrag
Välkommen till

Talents of Sweden

Vi är måna om att du fattar rätt beslut i din karriär. Därför kan du som kandidat förvänta dig ett bemötande där vi inte bara tittar på din meritlista utan också är intresserade av att förstå vem du är som person och vilka preferenser du har. Vare sig du söker fast tjänst eller är konsult.

Ett långsiktigt samarbete

Hitta ditt drömjobb.

Kanske rekryterar vi till ditt drömjobb idag eller så är matchningen den rätta om ett år, därför ser vi gärna relationen med dig som långsiktig. Majoriteten av de kandidater och konsulter vi tillsätter till våra uppdrag har vi en relation med sedan tidigare.

Vi går steget längre med

Djupare analyser

Vi går in i långsiktiga samarbeten med våra kunder. Det gör att vi känner de bolag vi samarbetar med på djupet och kan göra en bra bedömning om varför vi ser att du med stor sannolikhet kommer passa bättre in i ett företag än i ett annat, även om rollerna på pappret ser likadana ut.

Med vår specialiserade kunskap är vi din

Perfekta rådgivare

Vi som driver våra rekryteringsprocesser har en specialiserad kunskap inom rekrytering av de roller du är lämplig för. Det ger oss också förutsättning att alltid kunna möta dig med ett rådgivande förhållningssätt. Därför kan du alltid känna dig trygg i att kunna vara öppen i din dialog med oss. Vi är måna om att du ska fatta de rätta besluten i din karriär. När det blir rätt för både dig och våra uppdragsgivare, då har vi gjort ett bra jobb.

Att vara konsult

Vi ser relationen med dig som konsult utifrån flera dimensioner. Vi är din agent inför framtida uppdrag, din karriärpartner för att diskutera karriärstrategier, ditt bollplank och mentor under uppdragen. Framgångsrika interima placeringar bygger din karriärutveckling och löser våra kunders behov med bravur. 

Att bli rekryterad

Vi är måna om att du fattar rätt beslut i din karriär. Därför kan du som kandidat förvänta dig ett bemötande där vi inte bara tittar på din meritlista utan också är intresserade av att förstå vem du är som person och vilka preferenser du har på din nästa arbetsgivare.

Möt Teamet

Kontakta oss

Rebecca Jonas

Interim & Recruitment Consultant

073-670 88 50

Lina Ambjörnson

Recruitment Consultant

073-582 28 97

Marcus Ström

Team Manager, Recruitment Consultant

070-794 79 02