Att vara konsult hos Talents of Sweden

Arbetsmarknaden för ekonomer är under förändring. En av de större trenderna är att fler och fler arbetstillfällen är av interim karaktär. Allt ifrån det klassiska med sjukskrivningar och föräldravikariat till specifika kompetensbehov för olika typer av projekt etc. Oberoende av om du vill utvecklas som anställd konsult eller har ett eget företag erbjuder vi dig intressanta förutsättningar i din interimskarriär.

Vi ser relationen med dig som konsult utifrån flera dimensioner. Vi är din agent inför framtida uppdrag, din karriärpartner för att diskutera karriärstrategier, ditt bollplank och mentor under uppdragen. Framgångsrika interima placeringar bygger din karriär och utveckling lika mycket som löser våra kunders behov med bravur. Som vi ser det verkar dessa bitar i symbios.

Vi som driver våra rekryteringsprocesser har en specialiserad kunskap inom rekrytering av de roller du är lämplig för. Det ger oss också förutsättning att alltid kunna möta dig med ett rådgivande förhållningssätt. Därför kan du alltid känna dig trygg i att kunna vara öppen i din dialog med oss. Vi är måna om att du ska fatta de rätta beslutan i din karriär. När det blir rätt för både dig och våra uppdragsgivare, då har vi gjort ett bra jobb.

Ta nästa steg i din interimskarriär med oss

Svara på några frågor om dig, din karriär och dina önskemål och låt oss utifrån det kontakta dig nästa gång vi tillsätter ett interimt uppdrag som passar din konsultprofil.

Länka med oss