Att bli rekryterad av Talents of Sweden

Vi är måna om att du fattar rätt beslut i din karriär. Därför kan du som kandidat förvänta dig ett bemötande där vi inte bara tittar på din meritlista utan också är intresserade av att förstå vem du är som person och vilka preferenser du har på din nästa arbetsgivare.

Kanske rekryterar vi till ditt drömjobb idag eller så är matchningen den rätta om ett år, därför ser vi gärna relationen med dig som långsiktig. Majoriteten av de kandidater vi rekryterar har vi träffat sedan tidigare.

Vi går in i långsiktiga samarbeten med våra kunder. Det gör att vi känner de bolag vi samarbetar med på djupet och kan göra en bra bedömning om varför vi ser du med stor sannolikhet kommer passa bättre in i ett företag än i ett annat, även om rollerna på pappret ser likadana ut.

Vi som driver våra rekryteringsprocesser har en specialiserad kunskap inom rekrytering av de roller du är lämplig för. Det ger oss också förutsättning att alltid kunna möta dig med ett rådgivande förhållningssätt. Därför kan du alltid känna dig trygg i att kunna vara öppen i din dialog med oss. Vi är måna om att du ska fatta de rätta beslutan i din karriär. När det blir rätt för både dig och våra uppdragsgivare, då har vi gjort ett bra jobb.

Låt oss kontakta dig när rätt möjlighet uppstår

Svara på några frågor om dig, din karriär och dina önskemål och låt oss utifrån det kontakta dig när rätt möjlighet av permanenta eller interima positioner inom ekonomi, bank, finans och försäkring uppstår.

Länka med oss