Om Talents of Sweden

Karriärplattformen för de främsta ekonomerna, näringslivets nya sätt att finna dem

Vår verksamhet

Vi förser näringslivet med de främsta ekonomerna för både permanenta och interima tjänster. För de främsta ekonomerna utgör vi en långsiktig partner i karriären. I kombination med nytänkande metodik gör det oss till en förstklassig leverantör av rekrytering och interima positioner inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Affärsidé och vision

Karriärplattformen för de främsta ekonomerna, näringslivets nya sätt att finna dem. Läs mer om vår affärsidé och vision att förändra rekryteringsmarknaden.

Läs mer

Vår historia

Läs mer om hur vi blev orsaken till att näringslivet och marknadens ekonomer började höja förväntansbilden på vad man ska förvänta sig av ett bolag i vår bransch.

Läs mer

Är du vår nya kollega?

Vi driver en förändring i rekryteringsmarknaden och genom vårt arbetssätt och metodik höjer de krav företag och ekonomer ställer på ett rekryterings- och konsultföretag. Nyfiken på vad en roll hos oss innebär?

Läs mer

Använd vår kompetens och metodik

Med expertisen inom ekonomi och finans och ett nytänkande arbetssätt hittar vi kärnan i ert rekryteringsbehov. Våra kunder ser oss som en betrodd rådgivare i frågor som berör rekrytering och organisation.