Nya medarbetare?

Vi hjälper dig att ta fram en lösning och hitta rätt person utifrån just dina behov och önskemål.

Vi rekryterar de mest talangfulla och passionerade medarbetarna till din organisation

De duktigaste individerna i olika organisationer har inte bara rätt kunskaper och formella meriter för att klara av sitt jobb. De har framför allt de rätta mjuka värdena och den rätta personligheten.

Tack vare vår nisch och metodik gällande karriärnätverket och med vårt fokus på personen bakom CV:t ger det oss möjligheten att leverera en kvalité i våra uppdrag som är svår att uppnå i en sedvanlig rekryteringsprocess.

För näringslivets mest krävande ekonomiavdelningar som värdesätter passionerade medarbetare är vi en strategisk partner när det kommer till rekrytering och konsultförsörjning. Läs om våra affärsområden nedan.

Ekonomi & Finans

Ekonomer, specialister och chefer till den specialiserade verksamheten, stora finansavdelningen eller bank- och försäkringssektorn.

Interimslösningar

Interim management och specialister inom ekonomi & finans. Interimslösningar anpassade utifrån varje specifikt behov.

 

Employer Branding

Employer Branding aktiviteter för att utveckla företags varumärken som arbetsgivare samt attrahera och de behålla de främsta medarbetarna.

Kontakta oss redan idag!

Söker ni en passionerad medarbetare? Tag kontakt med oss redan idag via kontaktformuläret bredvid så sätter vi oss ner och pratar igenom vad du är ute efter. 

3 + 10 =