Medlemmar idag


%

Procent av sökande som antas

Karriärnätverket

Har du ett brinnande intresse för din karriär och ditt kompetensområde? Är du verksam eller specialiserad inom något av våra områden ekonomi eller finans?

Oavsett om du är anställd eller valt konsultspåret, så länge du har en passion för ditt jobb och älskar det du gör och är verksam inom något av våra områden är du välkommen att söka in till Talents of Swedens karriärnätverk. Medlemskapet är ett exklusivt och slutet nätverk som inte är förknippat med några kostnader för dig som medlem.

 

Antagningsprocess

För att bli antagen till karriärnätverket krävs det att du har träffat oss och uppfyller våra kriterier. Vi antar endast ca 25% av de som söker in till oss.

 

Mervärden genom Karriärnätverket

Är du väl medlem i karriärnätverket så ger du oss möjlighet att agera som din professionella karriärpartner både idag och långsiktigt. Med största sannolikhet har du redan idag ett jobb du trivs med, men för rätt möjlighet längre fram så är du öppen för ett nästa spännande steg i din karriär. Oavsett om du valt konsultkarriären eller är anställd, får du som medlem över tid möjlighet att ta del av spännande karriärmöjligheter och uppdrag. Eftersom vi redan träffat dig har du också ett försprång i våra rekryteringsprocesser den dag det blir aktuellt.

 

Tipsa om bra personer

Som medlem har du också möjlighet att tipsa oss om dina duktiga vänner och kollegor. För varje tips som leder till anställning ersätter vi dig med en finders-fee, för att ge dig en god ersättning som tack för att du jobbar med oss i vår strävan att hitta de bästa och mest passionerade människorna till våra kunder. Du som tipsare kan antingen vara anonym eller så får vi hänvisa till dig när vi pratar med personen du tipsat om – det är helt upp till dig.

 

Mer om detta

Blir du antagen som medlem kommer du få mer information om Karriärnätverket och mycket annat spännande som hör karriären till. Vi kan inte anta alla sökande men vi vill uppmana dig som tycker att du passar Talents of Sweden och våra värderingar att skicka in din ansökan.

Registrera ditt CV här

Här kan du enkelt ansöka till oss med ditt CV och personliga brev. Vi återkommer till dig inom kort.


 

Har du frågor?

Vill du komma i kontakt med någon av oss på Talents of Sweden? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

13 + 8 =